Ihana kummityttöni täytti 1 vuotta <3, kylläpäs aika menee nopeesti. Äskenhän vasta pidin pientä Peppiä sylissä kastejuhlassa! Mihin se aika meni? :O No nyt on neiti juhlinut ensimmäiset syntymäpäivänsä, ja oli kyllä niin iloinen syntymäpäiväsankari :)

Kakuksi kymmityttöni äiti pyysi aluksi Peter-kani-kuvalla varustettua kakkua, mutta toive vaihtui ponikuvaan, joka olikin sitten sata kertaa vaikeampi :D. Kun kuvassa oli viisi ponia ja ei edes mustia ääriviivoja ollut kuvassa helpottamassa :O. No päätin kuitenkin että saan sen maalattua. Tein kuvasta A4-kokoisen ja kakku oli siis n. 25 (tai melkein 30) hengelle. Maalaamiseen meni tunteja mutta tulipahan valmiiksi:

Kakku oli toiveesta vadelma-valkosuklaatäytteellä ja pursotukset haluttiin vaaleanpunaisella ja pinkimmällä kermalla. (kuva vääristää!)

Käytin sellaista Chantypak-vaahdoketta kun ajattelin että se kestää kermaa paremmin värjäämisen. Noh pinkimpää satsia värjätessä vaahto menikin ihan törkeän kovaksi! Oli vaikea pursottaa ja näytti joltain sementiltä! :D Ehkä vaan vaahdotin liikaa...?

Tässä synttärisankari puhaltamassa kynttilää Katja-tätinsä avustuksella:

Kakku sai kehuja ja sitä leikattiin reunoilta kun kukaan ei halunnut tuhota kuvaa :D. Melko jyrsityn näköinen :D

Lisäksi tein suklaakuppikakkuja voikreemillä ja kukkakoristeella. Pepin äiti oli ostanut söpön prinsessatelineen :)

 

Paljon onnea Pepille <3