Äidin serkulla oli häät ja samassa juhlassa hääparin pienen tytön ristiäiset :) Joten sinne pikkuleipiä ja hääkakkua... Teemana häissä oli tango ja kakkua sainkin suunnitella hyvissä ajoin etukäteen. Ideat oli vähän hukassa ja pää tyhjä vaikka aikaa olikin kuukausia suunnitella :O.

Pikkuleivät koristelin Lessun kanssa (kiitos Lessulle avusta ja koristeluseurasta :D <3). Niitä tehtin 115. Tekemistä siis riitti :)

Tässä kuva melkein kaikista kerralla :D 

 

Koulussa olin maaliskuussa tehnyt testiversion kakusta, tällainen tuli:

 

Tuo punainen "kangas" oli vaikea asetella, eikä se paljon helpommaksi tullut itse hääkakkujen kohdalla :/ Morsiamella oli punainen hääpuku niin siitä tuo kangasidea.

Heinäkuun alussa aloin tehdä koristeita kakkuja varten. Hääparin kakkuun tein ovaalin muotoiselle laatalle kuvan tangoparista. Sama kuva oli kutsukorteissa. Tein varmuuden vuoksi kaksi kappaletta jos jotain menee pahasti pieleen. Oikeanpuoleisessa on tollainen läpyskä kakkuun upottamista varten.

Kakut täytettiin ja koristeltiin hääpaikalla välimatkan takia (keskisuomessa). Äidin kanssa yhteistyönä tehtiin niin että äiti teki pohjat ja täytteen ja minä sitten täytin ja koristelin. Oli kamalan KUUMA ja KIIRE, kun ei koskaan voi tietää kuinka paljon aikaa menee koristeluun.. Kakkuja oli ainakin seitsemän (kai?! :D).  

Tein kakkuja "kuin liukuhihnalta" (avomieheni kommentti :D) joten en ehtinyt ottaa parempia kuvia, mut kai näistä jotenkin näkee.. Pikkuleivät "siroteltiin" pitkin pöytää keskelle  menemään.

HUH hellettä, ja onnea Annelle, Markolle ja pikku Jennille!