Ristiäskakkua tein yhtiin ristiäisiin jossa olin myös tarjoilemassa. Kakun päällys on ticcino-massaa eli sokerimassaa jossa on manteliaromia. (Äiti oli tilannut sitä Robertsilta.)
sunnuntai, 16. toukokuu 2010
sunnuntai, 16. toukokuu 2010
Ristiäskakkua tein yhtiin ristiäisiin jossa olin myös tarjoilemassa. Kakun päällys on ticcino-massaa eli sokerimassaa jossa on manteliaromia. (Äiti oli tilannut sitä Robertsilta.)
24-vuotias Espoolainen leipuri-kondiittori ('11) leipoo kakkuja ja muuta mukavaa. Suurin osa on koulussa tehtyjä mutta nykyään täytyy tyytyä tähän kotileipomoon :P
Kommentit ovat tervetulleita <3
Jos sinulla on jotain asiaa tai kysyttävää, pommita minua sähköpostilla :)
niina.malkia @ hotmail.com
(ilman välejä)
Kommentit