Sain tehdä vaahtera-teemaisiin häihin pikkuleipiä ja hääkakun. 35 hengen kakku toivottiin kerroskakkuna sokerimassalla päällystettynä ja vaahteranlehdillä koristeltuna.

Tässä ensin ne pikkuleivät, en saanut oikein hyvää kuvaa, ensimmäisessä liian haaleat värit ja toisessa liian kirkkaat :D

Kakun teko sitten jännittikin etukäteen kovasti kun en ole koskaan aiemmin tehnyt mitään kerroskakkua! Mietin laitanko tukipillejä vai en, ja miten teko käytännössä onnistuu. Päätin kuitenkin olla laittamatta tukipillejä, ainoastaan alimman ja keskimmäisen kerroksen väliin laitoin kakkupahvin. Jännitin pysyykö kakku iltaan (kakun syömiseen) asti kasassa, otin hääpaikallekin (jossa olin myös tarjoilemassa) vielä mukaan kaulimen, massaa ja tarvikkeita jos sattuu joku kauhea katastrofi :D. Kakku pysyi kuitenkin tukevasti kasassa loppuun asti :). Täytteenä oli siis vadelmaa ja sitruunainen valkosuklaavaahto.

Lehdet tein oikeita pestyjä vaahteranlehtiä apuna käyttäen (näitä tein myös viime vuonna ja idean sain Rouva V:n blogista). Helmiä varten olin tilannut Englannista helmimuotin mutta tein tilauksen sen verran myöhään että paketti ei ehtinyt tulla ennen häitä. Pyörittelin siis käsin marsipaanista helmet ja suihkautin helmiäistä päälle.

Hyvän kuvan sain vasta hääpaikalla:

ja tässä kakku sylissäni autossa matkalla juhlapaikalle:

Hääpari oli itse ostanut hääkoristeen kakun päälle, ja tässä siitä kuvaa vielä tarjoilupöydässä. Koriste näyttää ainakin tässä kuvassa aika isolta kakkuun nähden :D. Ei se kyllä oikeesti NOIN isolta näyttänyt :D