Nyt se on sitten ohi. Valmistuimme leipuri-kondiittoreiksi 3.6.2011! Koulua tulee kyllä ikävä sillä leipomo oli sen kahden vuoden ajan kuin toinen koti. Ehkä kuitenkin joskus vielä palaan hankkimaan kondiittorin ammattitutkinnon :).

Koulun juhlan jälkeen lähdimme keskustaan syömään ja juhlimaan.

Viikon päästä valmistumisesta pidin valmistujaisjuhlat.

Tein pari ranta-aiheista kakkua joten väkersin paljon simpukoita niitä varten<3

Täytekakusta tuli tämännäköinen:

Alareunassa aaltoja. "Hiekka" on mariekeksimurskaa. Täytteenä on täältä napattu pätkistäyte (käytin vispin sijaan kermaa) ja pakastevadelmia.

Biitsikakun tein myös. Tästä sain idean jo viime keväänä mutta en toteuttanut. Myöhemmin huomasin että jotkut muutkin olivat saaneet saman idean kun selailin blogeja :D. Kakku on siis caipirinhakakku ja "vetenä" värjättyä päärynämehua. Palmun meni rikki kaksi kertaa kunnes tajusin paremman tekotavan :D.

reunoilla pari kalaa ja merihevosta (takana)

Täytettä jäi sen verran yli että tein minikakun 12cm vuokaan. (ei ollut aikaa ottaa parempia kuvia :( )

Sitten oli valkosuklaavadelmakakku joita teimme Lessun kanssa ajoissa koulussa pakkaseen. Kokeilin kuumamarenkia koristeluun mutta siitä ei tullut kovinkaan nättiä..

Kokeilin uutta voileipäkakkuohjetta, tex mex -voileipäkakkua jonka ohje löytyy ainakin Lessun blogista täältä. Olin hieman ennakkoluuloinen tätä tehdessäni mutta turhaan sillä sehän olikin hyvää :)

Näiden lisäksi tein myös karjalanpiirakoita, kinkkutuulihattuja (vikana päivänä koulussa tehty) joista puolet maustettu aurajuustolla, marianne- ja turkinpippurimarenkeja (koulussa tehty Lessun ja Marikan kanssa), passion-, mustaherukka-, mustikka-, vadelma-, ja suklaamacarons (tehty Lessun ja Marikan kanssa koulussa) ja keksejä mariannerouheella/persikka-passion(?) suklaalla.

Ja hyvää oli!!! :) <3