Saatiin välillä tehdä ihan peruskermakakkuja ja hedelmäkermakakkuja. Ihan hyvä että saa harjotella pursottamistakin välillä.
Lainasin Lessulta korityllaa pursotuksiin. Pitäis hommata itsellekin sellanen jostain...
keskiviikko, 5. toukokuu 2010
Saatiin välillä tehdä ihan peruskermakakkuja ja hedelmäkermakakkuja. Ihan hyvä että saa harjotella pursottamistakin välillä.
Lainasin Lessulta korityllaa pursotuksiin. Pitäis hommata itsellekin sellanen jostain...
24-vuotias Espoolainen leipuri-kondiittori ('11) leipoo kakkuja ja muuta mukavaa. Suurin osa on koulussa tehtyjä mutta nykyään täytyy tyytyä tähän kotileipomoon :P
Kommentit ovat tervetulleita <3
Jos sinulla on jotain asiaa tai kysyttävää, pommita minua sähköpostilla :)
niina.malkia @ hotmail.com
(ilman välejä)
Kommentit